FEBT Associacions Palma Balears, Illes
FEBT Associacions Palma Balears, Illes
FEBT Associacions Palma Balears, Illes

ACONSEGUIT ACORD CONVENI TRANSPORT DISCRECIONAL BALEARS 6 juny 2019

06/06/2019

ACONSEGUIT L'ACORD EN EL CONVENI COL·LECTIU DEL TRANSPORT DISCRECIONAL DE BALEARS PER 2019 I ELS QUE VE TRES ANYS

LA PATRONAL DE DIT SECTOR I ELS SINDICATS UGT, CCOO I ÚS HAN SIGNAT A PALMA DIT ACORD QUE CONTEMPLA PUJADES SALARIALS PROGRESSIVES DEL 4 PER CENT PER AL PRESENT ANY, DEL 3 PER CENT PER 2020 I 2021 I DEL 2 PER CENT EN 2022.

Totes les parts coincideixen a assenyalar que aquest acord permetrà a les empreses desenvolupar amb normalitat la seva activitat i garantir la seva competitivitat per a aquests propers tres anys, contribuint també a una millora de les condicions salarials dels treballadors ia la viabilitat futura del sector.

El President de la FEBT i, al seu torn, President de l'Associació Empresarial del Servei Discrecional de Viatgers de Balears, Rafael Roig, ha explicat que, amb aquest acord tant els treballadors com els sindicats han de ser molt conscients, de l'enorme esforç que fan les empreses acceptant els increments salarials acordats avui.

Roig ha assenyalat en aquest sentit que els esmentats increments salarials es produeixen en un moment clarament desfavorable per a les empreses del sector de transport discrecional que viuen directament o indirectament del turisme.

Per al president de la Patronal, a hores d'ara el turisme a les Balears experimenta una clara desacceleració i les perspectives futures, dins l'espai temporal en què s'emmarca l'acord subscrit avui, sent realistes, no són gens positives.

 

Per ampliar aquesta informació, Rafael Roig, President de la FEBT, 609.683.064, Salvador Servera, Gerent de la FEBT, 680.421.054 o bé a través de DIRKOM Gabinet de Comunicació de la FEBT, 652.895.633.

 

Noms de foto de la signatura: D'esquerra a dreta., José García Relucio d'UGT, Txema Martínez de CCOO, Rafael Roig dela FEBT i Rafael Calçat d'USO.