FEBT Associacions Palma Balears, Illes

Dades de la Federació

En compliment de l'article 10 de la llei 34/2002, de 11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic, s'exposen les dades identificatives de l'titular de la pàgina web:

Denominació Social: FEDERACIÓ EMPRESARIAL BALEAR DE TRANSPORTS, d'ara endavant, "FEBT".

Domicili social: Carrer Aragó, 215-1º-dreta.

Població: Palma de Mallorca.

Província: Illes Balears.

Codi postal: 07008.

CIF nombre: G-07.118.110

Adreça de correu electrònic administracion@febt.es

Telèfon de contacte: 971 47 82 00

Dades d'inscripció en el Registre de el Govern Balear, d'acord amb el que es disposa en la Llei 19/1977, en la qual consta inscrita amb el número 07/129.

Condicions d'accés i utilització del Web

Benvinguts a la pàgina web de FEBT.

Amb la finalitat que gaudeixi del nostre web amb totes les garanties i de vetllar pel bon funcionament de la mateixa, exposem seguidament les condicions d'ús necessàries.

Aquest avís legal regula l'accés i l'ús d'aquest lloc web, la finalitat és oferir als usuaris informació que es consideri d'interès per als usuaris.

El titular de la pàgina Web podrà modificar en qualsevol moment i sense previ avís, el disseny, presentació i / o configuració d'aquest lloc, condicions d'ús, així com alguns o tots els serveis.

L'usuari accedeix a fer un ús correcte de la Web i dels serveis que ofereix, amb total subjecció a la Llei, als bons costums, a les presents Condicions.

Queda expressament prohibit qualsevol ús diferent a la finalitat d'aquest Lloc Web. L'accés i utilització de el lloc no exigeix la prèvia subscripció o registre dels usuaris.

La informació que proporciona l'usuari a la FEBT haurà de ser veraç. L'usuari garanteix l'autenticitat de totes aquelles dades que faciliti en l'emplenament dels formularis.

L'Usuari serà l'únic responsable de les manifestacions falses o inexactes que faci i que poguessin causar a la FEBT oa tercers perjudicis per la informació proporcionada.

L'usuari accedeix a fer un ús adequat dels continguts i serveis que la FEBT ofereix a través d'aquest lloc web ia no utilitzar-los per incórrer en activitats il·lícites, il·legals o contràries a la bona fe ia l'ordre públic.

Tots els continguts, entenent per aquests a títol merament enunciatiu els textos, fotografies, gràfics, imatges, icones, tecnologia, programari, links i altres continguts audiovisuals o sonors, així com el seu disseny gràfic i codis font, i els drets de propietat intel·lectual que poguessin correspondre als esmentats continguts, així com totes les marques, noms comercials o qualsevol altre signe distintiu, són propietat dels seus legítims propietaris, quedant reservats tots els drets sobre els mateixos i sense que puguin entendre cedits a l'Usuari cap dels drets d'explotació sobre els mateixos, més enllà de l'estrictament necessari per al correcte ús del web.

Navegació, accés i seguretat

La FEBT realitza els màxims esforços perquè la navegació es realitzi en les millors condicions i evitar els perjudicis de qualsevol tipus que poguessin ocasionar-se durant la mateixa.

La FEBT no es fa responsable dels perjudicis, de qualsevol índole, que poguessin ocasionar-se als usuaris per la utilització d'altres navegadors o versions diferents dels navegadors pels que ha estat dissenyada la web.

Protecció de dades de caràcter personal

Mitjançant aquest avís legal, la FEBT informa els usuaris de la pàgina web, sobre la seva política de privacitat i protecció de dades de caràcter personal.

De conformitat amb el que disposa la normativa de protecció de dades vigent, informem que l'enviament de qualsevol dada de caràcter personal a través dels formularis de la pàgina web, correu electrònic, o bé via telefònica, implica acceptar i consentir el tractament dels mateixos en els termes indicats en la present política de privacitat.

La FEBT garanteix la confidencialitat de les dades facilitades. Així mateix, es compromet a l'acompliment de les obligacions establertes en el Reglament Europeu de Protecció de Dades, així com la Llei de Protecció de Dades, adoptant per a això les mesures tècniques i organitzatives necessàries per evitar la pèrdua, mal ús, alteració i accés no autoritzat , tenint en compte l'estat de la tecnologia, la naturalesa de les dades i els riscos als quals estan exposats.

Informació sobre el responsable

Responsable de l'tractament

El responsable de tractament és FEDERACIÓ EMPRESARIAL BALEAR DE TRANSPORTS. Dades de contacte: carrer Aragó, 215, 1r dta., Palma de Mallorca, 07008, Illes Balears.

apartat Contacte

Finalitat de l'tractament

La informació que ens faciliten les persones interessades serà tractada amb la finalitat de respondre a la petició d'informació sol·licitada, així com facilitar als interessats serveis del seu interès, si aquests han donat el seu consentiment.

Conservació de les dades

Les dades personals recollides seran conservats mentre hi hagi un interès mutu per a això. L'interessat podrà sol·licitar la seva supressió.

Legitimació de l'tractament

La base legal per al tractament de les seves dades és el consentiment de l'interessat i / o execució d'un contracte.

Els camps marcats són obligatoris, si no s'emplenen, no s'enviarà el formulari.

Destinataris de cessions

No està previst realitzar cessions de dades.

Destinataris de transferències internacionals

No està prevista cap transferència internacional a tercers països.

Apartat Fes-te soci (fitxa d'afiliació)

Finalitat de l'tractament

La informació que ens faciliten les persones interessades serà tractada amb la finalitat de realitzar la gestió d'associats i membres, i els serveis prestats a aquests.

Conservació de les dades

Les dades personals proporcionades es conservaran mentre hi hagi un vincle contractual, un cop finalitzat, seran conservats mentrestant una obligació legal així ho exigeixi.

Legitimació de l'tractament

La base legal per al tractament de les seves dades és l'execució d'un contracte i de consentiment en alguns apartats

Els camps marcats són obligatoris, si no s'emplenen, no es permet l'enviament de el formulari.

Destinataris de cessions

Les dades personals podran comunicar-se recollits es comunicaran a les organitzacions necessàries per a la realització de l'servei, previ consentiment dels titulars ia les administracions públiques legalment previstes.

Destinataris de transferències internacionals

No està prevista cap transferència internacional a tercers països.

Exercici dels drets dels interessats cap al responsable

La normativa vigent de protecció de dades li s'empara en una sèrie de drets en relació a l'ús que li donem a les dades. Tots i cadascun dels seus drets són unipersonals i intransferibles, és a dir, que únicament poden ser realitzats pel titular de les dades, prèvia comprovació de la seva identitat.

Els interessats podran exercir els drets:

 

  1. D'accés a les dades personals que el concerneixen;

  2. De rectificació de les seves dades personals per a la seva actualització;

  3. De supressió, quan entre altres motius, les dades ja no siguin necessaris per a les finalitats que van ser recollides.

  4. De limitació de l'tractament de les seves dades, en determinades circumstàncies, en aquest cas, el responsable de tractament únicament conservarà les dades per a l'exercici o la defensa de reclamacions.

  5. De oposició a el tractament de les seves dades, en determinades circumstàncies i per motius relacionats amb la seva situació particular, en el cas, el responsable de tractament únicament conservarà les dades personals per a l'exercici o la defensa de reclamacions.

  6. De portabilitat de les seves dades personals, quan aquests siguin automatitzats.

L'interessat té dret a retirar el consentiment en qualsevol moment, sense que això afecti la licitud de l'tractament basat en el consentiment previ a la seva retirada.

L'interessat pot presentar una reclamació davant l'Autoritat de Control en matèria de protecció de dades competent, especialment quan no hagi obtingut satisfacció en l'exercici dels seus drets, i la forma de posar-se en contacte amb el responsable.

Per a això, ha de dirigir-se mitjançant sol·licitud escrita i signada, acompanyada de fotocòpia de DNI / Passaport, a la seu social informada a l'apartat responsable de l'tractament.

També pot realitzar la sol·licitud via mail administració @ febt.es, on se li informarà de el procediment a seguir.

Propietat Intel·lectual i Industrial

Els drets d'aquesta pàgina web sobre les marques, patents, propietat intel·lectual i industrial, es troben totalment protegits per les lleis nacionals i internacionals.

En cap cas s'entén que hi ha a favor de tercers llicència o dret sobre aquestes marques, patents, propietat intel·lectual i industrial.

La utilització no autoritzada dels continguts de la pàgina (imatges, text, logos, icones, programari o qualsevol altre material que aparegui a la web) com ara la modificació, addició o eliminació, transmissió, reproducció, publicació o qualsevol altra activitat que pugui ser realitzada, sense autorització expressa de FEBT, suposarà l'efectiva infracció de la legislació sobre la propietat intel·lectual i industrial, i la resta de lleis que s'hi apliquen.

En cas d'existir algun tipus d'infracció es faculta el titular dels continguts a interposar les pertinents accions judicials amb la finalitat de protegir els seus drets constitucionalment reconeguts.

Clàusula d'exempció de responsabilitat i submissions

La present web, ofereix accés a Informació de serveis i activitats que la FEBT consideri d'interès per als usuaris, a fi de millorar els seus serveis.

La FEBT vetllarà per corregir els errors que es detectin. No obstant això, alguns arxius o continguts poden haver estat creats no exempts d'errors, pel que no es pot garantir que el servei no quedi interromput o afectat de qualsevol altra forma per tals problemes.

La present web, pot contenir en algunes ocasions enllaços a pàgines externes sobre les quals la FEBT no té cap control i respecte de les quals declina tota responsabilitat.

Els vincles establerts a webs de tercers tenen la finalitat de facilitar-li informació sobre serveis i activitats que poden ser del seu interès. L'usuari passarà a estar regit pels Termes d'Ús i Política de Privacitat de el nou lloc, dels quals la FEBT no té cap control i respecte de les quals declina tota responsabilitat.

La FEBT no serà responsable de possibles danys o perjudicis que es puguin derivar d'interferències, omissions, interrupcions, virus informàtics, avaries telefòniques o desconnexions en el funcionament operatiu d'aquest sistema electrònic, motivades per causes alienes a la FEBT; de retards o bloquejos en l'ús d'aquest sistema electrònic causats per deficiències o sobrecàrregues al seu Centre de Processos de Dades, de línies telefòniques, en el sistema d'Internet o en altres sistemes electrònics; ni tampoc de danys que puguin ser causats per terceres persones mitjançant intromissions il·legítimes fora del control de la FEBT.

Per a tota qüestió litigiosa o que incumbeixi a la Pàgina Web de la FEBT, serà d'aplicació la legislació espanyola, sent competents per a la resolució de tots els conflictes derivats o relacionats amb l'ús d'aquesta pàgina web, els Jutjats i Tribunals de Palma de Mallorca - Illes Balears - Espanya.