FEBT Associacions Palma Balears, Illes

26 de maig a les 17h


El proper Dijous dia 26 de maig de 2022 a les 17:00h, tindrà lloc des de la seu de la FEBT, de forma PRESENCIAL o per videoconferència a la plataforma ZOOM una jornada sobre “petjada de carboni i emissions GEI” i es durà a terme segons el següent programa: El proper Dijous dia 26 de maig de 2022 a les 17:00h, tindrà lloc des de la seu de la FEBT, de forma PRESENCIAL o per videoconferència a la plataforma ZOOM una jornada sobre “Premta de carboni i emissions GEH” i es durà a terme segons el següent programa:

Data: 26 de maig
Horari: 17:00h (durada d'1h aproximadament).
Ponent: MARIA CRISTÓBAL OTXANDIO
Inscripció: Gratuïta per a associats de la FEBT.

QUÈ ÉS L'EMPREMTA DE CARBONI?

L'empremta de carboni és una mesura de les emissions de gasos amb efecte d'hivernacle que una empresa transmet a l'atmosfera. Aquestes emissions són derivades de l'activitat habitual de l'empresa en la fabricació de productes o la prestació de serveis i estan directament relacionades amb el canvi climàtic.

PER QUÈ CALCULAR I REGISTRAR L'EMPREMTA DE CARBONI?

• La legislació nacional i balear estableixen l'obligatorietat de grans i mitjanes empreses perquè inscriguin la seva empremta de carboni a partir de l'1 de gener del 2022. Aquest registre s'ha de fer abans del 30 de setembre i, posteriorment, cada any.
• Es preveu que la reducció de les emissions i de la petjada de carboni s'incorpori als contractes del sector públic.
• Deriva en estalvis econòmics per la reducció de consums energètics.
• Millora la imatge corporativa.
• Suposa un avantatge diferenciador i competitiu davant de l'increment de clients conscienciats amb el medi ambient.




Per a la inscripció PINXEU EL SEGÜENT ENLLAÇ